PRIJATELJI

 

STATUT KLUBA

Pravila sedeće odbojke

Razlike u pravilima stojeće i sedeće odbojke


Pogledaj video
SMEČ - PARASS


Ovo je zvanicni sajt Kluba sedeće odbojke ''SMEČ'', sportske organizacije, osnovane 2007. godine sa ciljem da organizuje sportsko-rekreativne aktivnosti za lica sa invaliditetom grada Beograda.

Sportsko - rekreativne aktivnosti su jedna od nezaobilaznih karika u integralnoj rehabilitaciji lica sa invaliditetom. Svi vodeći zdravstveni forumi neizostavno isticu njihov pozitivan efekat na psiho-fizicko stanje i socijalizaciju lica sa invaliditetom.

U skladu sa ovim jedan od osnovnih ciljeva kluba sedeće odbojke je razvoj i omasovljavanje sedeće odbojke, zagovaranje i podsticanje osoba sa invaliditetom na igranje sedeće odbojke, organizaciju takmičenja u Srbiji, saradnja sa drugim klubovima, društvima i organizacijama iz sporta i svim drugim organizacijama koje mogu i žele doprineti razvoju i unapređenju sedeće odbojke.

Sva zainteresovana lica sa ili bez invaliditeta mogu da se jave na kontakt telefon ili e-mail i postanu članovi kluba.

DOBRODOŠLI!

 

AKTUELNO
07. decembar 2009.

Povodom Trećeg decembra, svetskog dana osoba sa invaliditetom, klub sedeće odbojke ''SMEČ'' je pozvan od strane odbojkaškog kluba invalida ''BANJA LUKA'' iz Banja Luke da učestvuje na međunarodnom turniru.
Odbojkaški klub invalida ‚‚BANJA LUKA‚‚ organizuje osmi po redu tradicionalni turnir u sedećoj odbojci na kojem će da nastupe ekipe iz Grčke, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne.

Turnir je održan 05. i 06. decembra 2009. godine.

Raspored grupa, učesnici i rezultati
12. septembra 2009.

Nevladina organizacija ‚Inicijative preživelih od mina‚ i odbojkaški klub invalida ‚Brčko‚ organizovali su 11. međunarodni turnir u sedećoj odbojci pod nazivom ‚‚MEMORIJAL PRINCEZE DAJANE 2009‚‚ na kome je uzelo učešće i naš klub .

Pročitaj više na sledećoj strani

30. avgusta 2009.

Klub je pozvan da uzme učešće na 3. Međunarodnom turniru u sedećoj odbojci ‚DERVENTA 2009‚ koji je organizovan u Derventi 30. avgusta 2009. godine.

Pročitaj više na sledećoj strani

17. maj 2009.


Rezultati i fotografije

04. decembar 2008.

Savez za sport i rekreaciju invalida Beograda organizovao je svečanst povodom Trećeg decembra, svetskog dana osoba sa invaliditetom. Tim povodom su uručena priznanja najboljim sportistima sa invaliditetom Beograda za 2008. godinu.
Dodeljena su i priznanja sportskim udruženjima koja su u 2008. godini doprinele razvoju sporta osoba sa invaliditetom grada Beograda, a među njima i naš klub.
Ovim putem se zahvaljujemo Savezu za sport i rekreaciju invalida Beograda na ovom priznanju kao pohvali za naše zalaganje za razvoj i omasovljavanje sporta među osobama sa invaliditetom. Time smo doprineli uključenje osoba sa invaliditetom u društveni život i njihov osećaj vrednosti u društvu.
Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
© 2008-2022 Klub sedeće odbojke "SMEČ" - Beograd